Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novinky

 

 

26.12.2013 Všechno nejlepší Rubi, Edíku, Enidko a Beličko!

V prosinci oslavily narozeniny hned tři vrhy Krásných motýlků. Všem malým oslavencům přeji hodně zdravíčka, elánu a užívejte si ušáčci se svými páničky báječný psí život!

 

enidka.jpg

             Enid Krásný motýl a její bráška Eda oslavili 25.12. své čtvrté narozeniny

 

sam_0808.jpg

      Isabela Krásný motýl oslavila v Praze se svou rodinou 25.12. již 2. narozeniny

 

 

abcccc.jpg

                  Cherubín Krásný motýl oslavil 17.12. své druhé narozeniny

 

 

4.12.2013 Chessánek se fotil

Náš Chessík bude mít příští týden už sedm měsíců, tak jsem konečně vyrobila pár nových fotek. Ušáček roste před očima, ale jinak je to pořád hodňoučké, dovádivé štěňátko. Z fotek přidávám jen jednu za všechny a zbytek si můžete prohlédnout na rajčeti.

 

333.jpg

                                        Golden Leaf's Chess - 6,5 měsíců

 

 

30.11.2013 Klubová výstava KMKŠ

Další zakončení sezóny, tentokrát výstavní, pro našeho odchovance Jonatána Krásný motýl. Jonatánek se zůčastnil klubové výstavy pořádané Klubem malého kontinentálního španěla v Brně. Polský rozhodčí, pan Rafael First, tentokrát velmi dbal na temperament a povahu předvedených jedinců a Jonatánka ve třídě otevřené ohodnotil známkou výborný 1, CAC. Gratuluji a děkuji Jonyho majitelům a moc se těším na jeho úspěchy i v příštím roce!

 

 

11.11.2013 Agility závody Euro Cup 2013

Pejsek Cherubín Krásný motýl se zůčastnil svých posledních letošních závodů v agility, tentokrát EuroCupu 2013 se silnou mezinárodní účastí. Běhalo se po celý víkend a Rubi zas a znova dokazoval, že běhá rychle, běhá rád. Rubínek tady složil podruhé zkoušku na čistou výbornou a samozřejmě si užil příjemný víkend mezi kamarády dvou i čtyřnohými. Rubi s Lenkou závodí od druhé poloviny letošního roku, zůčastnili se celkem tří oficiálních závodů a podařilo se jim získat dvě výborné a jednu velmi dobrou. Myslím, že je to super - úspěšná sezóna a už se těším na jejich úspěchy v příštím roce!

Přidávám i video ze závodů, kde je vidět na jak těžkém povrchu tentokrát Rubi a Lenka bojovali a bodovali:

 

 

 

27.10.2013 Klubová výstava Exotic klubu

Krásná slunečná neděle jako stvořená pro výstavu :) Klubová výstava Exotic klubu se konala v kulturním sále v Praze Stodůlkách v klidném a pěkném prostředí. Papillonci byli nejpočetněji zastoupeným plemenem. Posuzování se ujala zahraniční rozhodčí, paní Galina Zhuk a pejsky hodnotila velmi důkladně, s vlídným přístupem. Tato klubová výstava byla velkým úspěchem pro moji chovatelskou stanici, vítězem mezi papillonky a absolutní hvězdou dne se stal náš odchov, pejsek Jonatán Krásný motýl. Jonatánek se předvedl ve třídě otevřené a ve svých necelých šestnácti měsících si odnesl hodnocení výborný 1, CAC, Klubový vítěz a BOB!!! Tím porazil celou řádku výrazně starších psů a ostřílených šampionů. Pohled na našeho drobečka, jak se nese výstavním kruhem je opravdu zážitek! Velká gratulace a poděkování patří Jonyho majitelům, rodině Milichovských, kteří Jonýskovi věnují spoustu péče, času i pozornosti. Děkuji a přeji ještě hodně takhle úspěšných dní!

 

jony-3.jpg

                                         Jonatán Krásný motýl, 16 měsíců

 

Na výstavě se také poprvé předvedl náš malý Chessík ve třídě štěňat. Šlo mu to parádně, krásně chodil v kruhu, pozoval jako budoucí šampionek a nakonec si odnesl pěkný posudek s hodnocením velmi nadějný 1. Mám z něho radost!

O něco hůře se vedlo Isarce, která výstavy nemá ráda a nemá a nemá. Do auta nastupuje s nadšením, do budovy vbíhá plná elánu, provokuje všechny pejsky kolem ke hře, oběhne si místnost a vybere pamlsky, v mezičase spokojeně leží v tašce. Ale když vejde do kruhu, velmi přesvědčivě začne předstírat chudinku zoufalou, nepochopenou, proti které se spikli osud, vláda a možná je v tom i FBI ba dokonce ČMKU. Kupodivu za svůj herecký výstup byla ohodnocena známkou "výborná", časem by to nejspíš dotáhla i na Oscara, ale já na tohle nemám nervy. Isi končí s výstavami a nadále bude působit jen jako největší herecká osobnost naší domácnosti.

Alespoň trošku vylepšila Isi skóre u bonitace, která se konala po skončení posuzování v kruzích. Byla uchovněna s krásným bonitačním kódem a já tajně doufám, že svou veselou, pravda někdy trošku "crazy" povahu bude předávat i svým potomkům. Když má z něčeho radost je to slyšet v okruhu 50 kilometrů, když má někoho ráda, skáče mu až na hlavu, pusinek rozdá za den tak třista a když jí něco nebaví, dokáže vykouzlit výraz znechucení jako nikdo. Není nic horšího než nudný pes a to Isarka rozhodně není :) Uchovněn byl také Jonatán Krásný motýl a tímto je z něj nový chovný pes! Radost mi uděla i zpráva se zdravotní tématikou, Jony byl vyšetřen na luxaci patelly s výsledkem 0/0! Takže co říct na závěr? Jen více takových dní, více malých ušatých psů s velkou osobností, kteří dokáží ladně plout výstavním kruhem, rozesmát i špatně naladěné a více lidí, kteří je milují a jsou ochotní jim věnovat kus svého času a života!

 

 

19. - 20.10.2013 Agility závody Agi - Halloween

Cherubín Krásný motýl se po krátké závodní pauze zůčastnil svých druhých oficiálních závodů. Rubi běhal jako vždy s obrovským nadšením a elánem a užíval si víkend podle svého gusta :) Největší překvapení si nechával na úplně poslední běh a čekal na svou chvíli. Velmi obtížný parkur proběhl jako první bez diskvalifikace a prvenství si držel pořádně dlouho až do posledních startujících týmů z elitní kategorie A3 (nakonec se ze všech 26 týmů nediskli jen 4). Tak náš začínající závodník Rubi stál na stupních vítězů mezi A3 závodníky!!! Leni, Rubi už jsem vám dlouho neřekla, že jste jedničky, tak to musím napravit: "Jste prostě nejlepší! Gratuluji!"

 

 a12.jpg

 

 

13.10.2013 Výlet na Hukvaldy

V neděli jsme si vyrazili s Isarkou a malým Chessíkem na výlet. Spolu s kamarádkou Lenkou a jejími papilloními kluky, Jackem a Djangem, jsme se byli projít oborou a hukvaldským hradem. Bylo nádherně, sluníčko svítilo, podzimní listí hrálo všemi barvami a tak jsme si užili krásné podzimní odpoledne. Pesani se  pořádně prošli a vyřádili a já jsem vyrobila asi milion fotek (dobře, dobře, přeháním, bylo jich jen 278). Všechny si je můžete prohlédnout tady.

 

 

aabb.jpg

                                     Chessínek v podzimním sluníčku

 

 

9.10.2013 Aninka slaví první desítku

Moje ušatá láska, Dáda Krásná fanfára alias Aninka, dnes slaví své desáté narozeniny. Bradičku už má sice pořádně šedivou, ale když jde o něco dobrého na zub, pořád umí přemety ve vzduchu dvojmo :) Všechno nejlepší, Anči, hlavně hodně zdravíčka!

Jen o dva dny dříve, 7.10.2013, oslavil své již páté narozeniny Aninčin syn, Cody Krásný motýl. Všechno nejlepší, Codíčku, hodně zdravíčka, dlouhých procházek s paničkou a těch nejlepších dobrůtek od páníčka!

 

cody.jpg

                                           Cody Krásný motýl, 5 let

 

 

30.9.2013 Meginko všechno nej!

Dnes se úplně první štěňátko narozené v naší chovatelské stanici dožívá osmi let. První a spolu se svými sourozenci navždy výjimečná, pro mě a vím, že i pro své majitele. Pořádně akční, trošku průšvihář a neskutečně zlatá Arnika Krásný motýl. Přeji ti Megi vše nejlepší a ještě dlouho si svůj věk nepřipouštěj!

 

 

15.9.2013 Žitnoostrovský pohár

Náš slibný agiliťák Rubi se zůčastnil svých prvních oficiálních závodů! Jako vždy běhal s maximálním nadšením a chutí, i když se občas vloudila nějaká ta chybička, šlo jim to s Lenkou parádně. Můžete posoudit sami z přiloženého videa a já posílám mému oblíbenému agilitnímu týmu velkou gratulaci!

 

 

 

8.9.2013 Národní výstava psů Brno

Po letní pauze se Isarka vrátila k účasti na výstavách. Na národní výstavě psů v Brně posuzovala papillonky paní Naděžda Klírová a to s citlivým a vlídným přístupem k pejskům ale velmi přísným hodnocením. Isi se naposledy předvedla ve třídě mladých a odnesla si jeden ze svých nejpěknějších posudků a hodnocení výborná 1.

 

 

6.8.2013 Náš nový malý princ

Dnes proběhla dlouho plánovaná "akce Stockholm", jejímž cílem bylo přivézt do našeho chovu novou posilu. I když jsem sama pochybovala, že se mi podaří doletět až do Švédska a pak se ještě ke všemu i vrátit, celá cesta proběhla snadno a bez problémů. Domů jsem dorazila se štěněcím klubíčkem, které mě už cestou přesvědčilo, že je nejúžasnějším štěňátkem pod sluncem. Chessík je miloučký mazlík, hodný a neskutečně roztomilý psí kluk. Zatím na všechno co mu vyprávím vrtí hlavičkou a soustředěně dává najevo, že česky vážně nerozumí ani slovo :) Ale myslím, že se u nás zabydlí rychle a snadno. Jsem moc ráda, že ho máme a moc za něj děkuji jeho chovatelce paní Leně Hellborg!

 

str.jpg

                                           Golden Leaf's Chess, 3 měsíce

 

 

 

27.7.2013 Dobré zprávy od Jonáše

Od majitelů Jonáše Krásný motýl jsem dnes dostala skvělé zprávy. Jonášek byl vyšetřen na luxaci patelly i PRA a obě vyšetření jsou negativní!

 

 

13.7.2013 Novinky ze světa sportu

Pejsek Cherubín Krásný motýl se se svou majitelkou Lenkou o víkendu zůčastnil neoficiálních závodů agility při Brněnských psích dnech a oba byli jednoduše úžasní! Přestože je Rubínkovi jen rok a půl a závodit teprve začíná, poradil si s velkou kokurencí, zaběhl všechny tři běhy čistě, s maximálním nasazením i soustředěním. I na videu jde vidět, že se každého startu nemůže dočkat. V tuneliádě, kde byli spojeni začátečníci s pokročilými doběhli Rubi s Lenkou jako 5. z 29, v jumpingu dokonce jako 3. (ze 20) a v agility jako 7. (ze 20). V celkovém součtu skončili jako 4. jen tři sekundy za 3.místem. Gratuluji!!!

 

 

 

8.7.2013 Vyšetření

Dnes jsem byla s Isarkou na vyšetření na luxaci patelly u specialisty na veterinární ortopedii MVDr.Vítězslava Nováka. A výsledek je skvělý, Isaria de Pompadour je LP 0/0 (negativní)!

 

 

1.7.2013 A už mají rok

Není to tak dávno, co se Johanka, Jonášek a Jonatán přetahovali o hračky u nás v obýváku a dnes už slaví své první narozeniny. Přeji našim trojčátkům vše nejlepší k  narozeninám, hlavně hodně zdravíčka a dlouhý, spokojený, motýlčí život, plný her, psích dobrodružství, prohánění kamarádů a drbání na bříšku. Jsem moc ráda, že všichni žijí v těch nejlepších rodinách, jaké jsem si pro ně mohla přát, tak jsem si docela jistá, že se jim to moje přáníčko vyplní. Všechno nejlepší moje "Jéčka"!

 

stenatka-j-7-tydnu--3-.jpg

                      Jonatánek, Jonáš a Johanka jako sedmitýdenní motýlčata

 

 

22.6.2013 Klubová výstava KCHMPP Mladá Boleslav a závody v agility

Krásnou, pohodovou a prosluněnou výstavu dnes pořádal Klub chovatelů málopočetných plemen v Mladé Boleslavi. Kruhy byly umístěny venku, počasí nám přálo a společnost byla příjemná, takže jsme si užili další povedený výstavní den. Posuzování se ujal rakouský rozhodčí pan Hans Bierwolf. Za Krásné motýlky se byla prezentovat moje Isarka (Isaria de Pompadour), která ve třídě mladých dostala pěkný posudek a hodnocení výborná 1, CAJC! Dalším želízkem v ohni byl pejsek z mého chovu Jonatán Krásný motýl. Předvedl se také ve třídě mladých a byl i stejně úspěšný, i Jonatánek si odnesl hodnocení výborný 1, CAJC! Z Jonýskova předvedení jsem byla opravdu nadšená, po kruhu se pohyboval radostně, sebevědomě a s takovou grácií, že i pan rozhodčí musel v posudku pochválit hrdý pohyb. Moc gratuluji a děkuji za výbornou výstavní přípravu a předvedení Joniho majitelům, rodině Milichovských!

 

joni.jpg

                            Jonatán Krásný motýl, 11 měsíců - výborný 1, CAJC

 

Zatímco my jsme si užívali výstavního dne, další z našich odchovů, Cherubín Krásný motýl, si byl zasoutěžit na závodech agility Mini tunel Cup. Rubi s majitelkou Lenkou si skvěle zaběhali a slavili úspěch. V tuneliádě skončili na 6.místě a v jumpingu dokonce na 3.místě! Gratuluji a držím palce, ať je takhle úspěšná celá vaše letošní závodní sezona, Leni a Rubínku!

 

rubi-zavody.jpg

             Cherubín Krásný motýl (18 měsíců) a Lenka Adámková na stupních vítězů

 

 

 

14.6.2013 Isarka je velká holka

Vůbec nevím jak je to možné, ale opravdu je to dnes už rok, co přišla na svět moje ušatá holčička Isi. Přeji jí k prvním narozeninám vše nejlepší, hlavně hodně zdraví a pro ni typického nikdy neutuchajícího elánu. Buď ještě dlouho stejné bláznivé štěňátko Isi!

 

isa.jpg

                                        Isaria de Pompadour, 1 rok

 

 

13. a 14.6.2013 Na námluvách

Udělali jsme si malý výlet a navštívili slovenskou chovatelskou stanici Lovely Tina paní Martiny Jamrichové. Tentokrát jsem vyrazila jako řidič, takže to byla poněkud adrenalinová akce, ale vše jsme nakonec bez problémů zvládli a užili si prima dva dny volna a povídání o papilloncích. Fajn dovolená to byla i pro Dorotku, která si padla do oka s nádherným pejskem JCh.Nightfire's Monchichi, který je na Slovensku zapůjčen na omezenou dobu z dalekého Slovinska. A tak, pokud nám příroda bude nakloněna, můžeme se v polovině srpna těšit na malé Krásné motýlky s velmi zajímavým rodokmenem. Já se těším už teď :)

 

paco-str.jpg

                                          JCh.Nightfire's Monchichi

 

 

 

9.6.2013 Den malého kontinentálního španěla

V tuto krásnou slunečnou neděli pořádal Klub malého kontinentálního španěla setkání majitelů a milovníků motýlků a můrek. Sešla se nás u Třebíče pořádná parta lidí a ušáků a našli jsme si opravdu snadno společné téma hovoru. Za Krásné motýlky jsme vyrazili já s Kidečkem a Isi. Kidík a Isarka si mě sice pro jistotu dobře hlídali, abych se jim náhodou někam nezaběhla, ale jinak si stihli i zalumpačit s ostatními psy. Moc ráda jsem viděla hlavně naše odchovy Codyho, Jonatánka a Hugiho a jejich majitele, kteří se akce také zůčastnili. Jsou z nich úžasní, spokojení, rodinní mazlíčci a parťáci pro své rodiny. Byl to moc příjemně strávený den, díky organizátorům a Alici s Petrou, které mě vzaly na akci s sebou!

 

hugi.jpg

                                      Hugo Krásný motýl, 2 roky

 

 

7.6.2013 Kideček má narozeniny

Dnes slaví můj miláček Kid své druhé narozeniny. Přejeme ti Kidečku s celou tvou smečkou vše nejlepší a hlavně hodně zdravíčka!

 

kid.str.jpg

 

 

 

31.5.2013 Národní výstava psů Senec (SK)

Na této výstavě se prezentoval náš odchov Cherubín Krásný motýl. V mezitřídě získal od pana rozhodčího Sopka hodnocení výborný 2, res.CAC a krásný posudek:"elegantní, správná délka i výška, typická hlava, uši dobře nasazené i nesené, správná struktura srsti, výborná linie, dobře osrstěný." Moc gratuluji!

 

abc.jpg

                        Cherubín Krásný motýl - výborný 2, res.CAC

 

 

27.5.2013 Všechno nej, kluci!

Je to už neskutečných pět let, co se v naší chovatelské stanici narodili Bonifác, Batul a Barnabášek. Všem jim posílám veliké narozeninové přání: "mějte se kluci i nadále v životě tak parádně jako doposud". Hodně zdraví a krásných psích dní přejí všichni od Krásných motýlů!

 

bony-5-let.jpg

                                            Bonifác Krásný motýl, 5 let

 

 

19.5.2013 Hugi a Hermelínek  mají narozeniny

Dnes je zase jednou čas na pořádnou oslavu. Náš vrh "H", kluci Hugo a Hermelín slaví své druhé narozeniny. Přejeme jim vše nejlepší, samozřejmě hlavně hodně zdravíčka a posíláme jim velké narozeninové podrbání do jejich domovů.

 

 

12.5.2013 Pozdrav od Beličky

Dostala jsem nové foto fenečky z našeho chovu, Isabely Krásný motýl. Belička už si užívá jara a tráví volno na procházkách a na chatě. Myslím, že s kamarádkou Daisy vytvořily správnou dvojku. Děkuji za fotečky!

 

2013-04-01-2015_02_31.jpg

                                 Isabela Krásný motýl (16 měsíců) a Daisy

 

 

8.5.2013 Luxace patelly v našich řadách

V polovině dubna jsme navštívili s Kidečkem ordinaci MVDr.Vítězslava Nováka, specialisty na veterinární ortopedii. Bohužel mě čekalo velmi nemilé překvapení v podobě výsledku, luxace patelly stupně 2/1. U pejska pocházejícího ze Švédska, kde se LP sleduje již několik desítek let a který má vyšetřeny veškeré předky, jsem něco takového opravdu nečekala. Ale bohužel, zákony genetiky jsou občas nevyzpytatelné. Toto je důvod, proč Kideček přestože má fantastický rodokmen, exteriér i povahu nebude nikdy využit v chovu.

 

na-gauci.jpg

                   Šampion v gaučingu? Myslím, že v tomhle budu taky jednička!

 

 

5.5.2013 MVP Praha

S Kidečkem jsme si udělali výlet na mezinárodní výstavu psů do Prahy a vzhledem k tomu, že nás jela celá parta "papillonkářů" byl to opravdu příjemně strávený den. Papillonci se zcela výjimečně posuzovali hned jako první plemeno, tak nám odpadlo i dlouhé čekání. Kideček byl jako vždy nadšený, že si může zaběhat pár koleček v kruhu a o něco méně nadšený, že musí také vydržet chvíli stát v klidu :) Z mezitřídy si od paní rozhodčí RNDr.Jaroslavy Ovesné odnesl hodnocení výborný 1, CAC a splnil podmínky pro udělení titulu český šampion! Tímto Kideček důstojně zakončil svou výstavní kariéru.

 

 

21.4.2013 Rubi závodí

Náš odchov, pejsek Cherubín Krásný motýl, poctivě trénuje agility a začíná sbírat zkušenosti i na závodech. Mě osobně se strašně líbí, jak z každého videa i fotky, které mi jeho majitelka pošle, vyzařuje skvělá nálada a pohoda. Ať se vám v agilitění daří, Leni a Rubi, a hlavně si ho pořád stejně užívejte!

 

zavody.jpg

                               Na stupních vítězů - neoficiální závody Mošovce

 

 

14.4.2013 Národí výstava psů Ostrava

Tentokrát se byla proběhnout po výstavním kruhu naše Isarka. Předvedla se velmi pěkně ve třídě mladých a od pana rozhodčího Kubeše získala hodnocení výborná 1 , CAJC! Na výstavišti v Ostravě se tradičně setkáváme i s našimi odchovy Barnabášem a Edou Krásný motýl, které vždy vidím moc ráda. Kluci si užívají život opečovávaných rodinných mazlíčků a na výstavy se chodí kouknout jen občas. Edík si také zasoutěžil a s nejmladší paničkou Maruškou vyběhal ve třídě otevřené hodnocení výborný 2, res.CAC! Do třetice úspěšných se přidala i fenečka Gita Krásný motýl, která se zůčastnila bonitace a je z ní tímto nová chovná fenka. Děkuji Marušce a Joannce za skvělé předvedení Edíka i Gity, obě holky to ve výstavním kruhu zvládly na jedničku!

 

vystava-3.jpg

                                 Isaria de Pompadour - výborná 1, CAJC

 

 

7.4.2013 Výstava psů Zabrze (PL)

Naše druhá polská výstava byla velmi originální a rozhodně nezapomenutelná. Na sněhu jsem totiž ještě nikdy nevystavovala. Výstava byla umístěna na louce, v každém kruhu byla proházená cestička ve sněhu a tou se člověk a jeho načesaný pejsek brodili. Ale i přes stížené podmínky se nám v Zabrze moc líbilo, Kidík si ani neuvědomil, že je vlastně na výstavě, čekání si zkracoval běháním za sněhovými koulemi a opalovaním na příjemně hřejícím sluníčku. Paní rozhodčí Monika Kuriata - Okarmus posuzovala svižně, s úsměvem a poté co se výstavní kruh změnil v jezírko čvachtajícího bláta nechala vystavovatele předvádět psy i mimo kruh v lepších podmínkách. Kideček si z mezitřídy odnesl hodnocení výborný 1 , CWC a odjížděl spokojený, jak si pěkně zablbnul na čerstvém povětří.

 

strzabr.jpg

                                          Kid - posuzování na stole

 

 

5.4.2013 U očního

Dnes jsme navštívili ordinaci MVDr.Petra Stani, specialisty na veterinární oftalmologii. Dorotka byla vyšetřena opakovaně po dvou letech, Kid byl vyšetřen poprvé před zařazením do chovu a u obou je výsledek PRA, LL, C (dědičná onemocnění očí - progresivní retinální atrofie, luxace oční čočky a katarakta neboli zákal) negativní! Takže oba naši chovní papillonci mají oči zcela zdravé.

 

 

3.4.2013 Všechno nejlepší naše malá "Efka"

Fidorka, Fany, Felix a Fantazie, naše čtyři dubnová motýlčata slaví dnes již třetí narozeniny. Všem jim přeji hodně zdravíčka, elánu, her a lumpáren! Pořádně to oslavte ušáci!

 

abcd.jpg

 

 

31.3.2013 MVP České Budějovice

Poslední březnový den, kdy za okny řádila sněhová vánice, jsme se vydali na druhý konec republiky za výstavními zážitky. Tentokrát kromě naší výstavní stálice Kidečka jela i malá Isarka, aby také zahájila kariéru. Ovšem hlavním lákadlem, kvůli kterému mě to do jižních Čech táhlo, je náš odchov Grand Krásný motýl, který je v Budějovicích se svými páníčky doma a na výstavu také dorazil. Moc ráda jsem toho "našeho" ušáčka zase po dlouhé době viděla. Sice dostávám pravidelně krásné fotečky a vím, že se má prostě perfektně, ale přece jen osobně jsem ho naposledy viděla jako chlupaté klubíčko, které od nás odjíždělo. A potvrdilo se přesně to, co jsem čekala, Grandík je miloučký krásný motýlek, kopie svojí maminky Dády a páníčky má pěkně omotané kolem packy. Díky, že jsem vás zase mohla potkat Ingo a Grandíku! A jaký byl výsledek našeho výstavního snažení? Tentokrát si všichni moji pejsci odnesli stříbrnou medaili a hlavně si to parádně užili. Takže Isarka ve třídě mladých výborná 2, Kideček v mezitřídě a Grandík ve třídě otevřené Výborní 2, res.CAC. Jsem na ně na všechny tři moc pyšná!

 

 

26.3.2013 Dnes slaví naše "Géčka"

Z našich "géčkových" štěňátek už jsou velcí motýlci. Dnes oslavili druhé narozeniny a já jim přeji všechno nejlepší, pevné zdraví a hodně psích radovánek i do dalších let!

 

stranky.jpg

                                  Všechno nejlepší Grandíku, Gituško a Goliáši!

 

 

21.3.2013 Vzpomínáme, Niti!

Dnes je tomu rok, co z mého života odešla moje malá velká ušatá láska Niti. Moc mě mrzí, že jsem jí ani zdaleka nestihla oplatit všechno, co mi za svůj krátký život dala, kolikrát mě rozesmála a přesvědčila, že život není pes. Vzpomínám, Niti, často!

 

1111.jpg

                              Anita Krásný motýl (30.9.2005 - 21.3.2012)

 

 

17.3.2013 MVP Katowice

Kideček zahájil svou výstavní kariéru i v nedalekém Polsku. Na mezinárodní výstavě v Katowicích se předvedl v mezitřídě, kde byl španělským rozhodčím panem Antoniem Rojo Fajardo ohodnocen jako výborný 2. Výstava byla velmi příjemná, účast diváků a návštěvníků výstavy nezvykle vysoká a díky početné české výpravě nám příjemně utíkalo i dlouhé čekání. Myslím, že se do Polska zase brzy vypravíme.

 

 

9.3.2013 Speciální klubová výstava Lužianky (SK)

Na výstavě pořádané Klubem chovatelů papillonů a čivav ve slovenských Lužiankách se byl předvést náš odchov Cherubín Krásný motýl. V silné konkurenci ve třídě mladých byl paní rozhodčí ing.Alenou Košťálovou hodnocen jako výborný 4 s pěkným posudkem a chválou elegantního pohybu. Ale hlavní dobrou zprávou dne je, že se Rubi zůčastnil také bonitace probíhající při klubové výstavě a nyní je z něj nový chovný pes! Gratuluji a věřím, že na takového nadaného sportovce jakým je "náš" Rubi budou psí holky stát fronty :)

 

 

2.3.2013 Jihočeská oblastní výstava psů

Výstavy se zůčastnil náš odchov, pejsek Grand Krásný motýl. Předvedl se v mezitřídě a od paní rozhodčí získal pěkný posudek a hodnocení výborný 1, vítěz třídy! Posíláme velkou gratulaci do Českých Budějovic!

 

vystava-grandik-str.jpg

                          Grandík testuje kvalitu svého vítězného poháru :)

 

 

2. a 3.2.2013 Mezinárodní výstava psů DUOCACIB Brno

Tento víkend jsme strávili ryze výstavně. Oba dny se byl ve výstavním kruhu předvést Kideček a dopadl výborně! V sobotu byl paní rozhodčí Olgou Dolejší hodnocen jako výborný 1, CAC, res.CACIB se skvělým posudkem. V neděli posuzoval chorvatský rozhodčí, pan Damir Skok, a Kideček si od něj odnesl známku výborný 2, res.CAC. Takže domů jsme odjížděli velmi spokojeně:)

V neděli také zahájil svou výstavní kariéru náš odchov Jonatán Krásný motýl, který se předvedl ve třídě dorostu. Panu rozhodčímu se líbil, odnesl si pěkný posudek, hodnocení velmi nadějný 1 a statečně se seznamoval s výstavním prostředím. Roste z něj krásný papillonek a já už se moc těším na jeho další výstavní úspěchy. K prvnímu úspěchu posílám ještě jednu velkou gratulaci, paráda Jonatánku, my všichni od Krásných motýlků jsme na tebe moc pyšní!

 

vystava-jonatanek.jpg

                  Jonatán Krásný motýl, 7 měsíců (majitelka paní Lenka Milichovská)

 

 

vystava-kid.jpg

                                    Golden Leaf's Whizkid (Kideček), 20 měsíců

 

 

24.1.2013 Déčkové holky slaví

Dnes slaví své čtvrté narozeniny moje jedinečná psí holčička Dorotka a spolu s ní i její tři sestřičky. Přeji holkám hlavně hodně hodně zdravíčka a ať je pro vás svět báječné místo stvořené pro psí radovnánky a rozmazlování! Všechno nejlepší Dádo, Dorotko, Demi a Dito!

 

 

aa1.jpg

Je to už dost dávno, ale Dorotka vážně bývala takhle malinkatá :)

 

Novinky 2012

Novinky 2011

Novinky 2010

Novinky 2009